Call: 406-74-59 | Email: vua@nau.edu.ua

Зустріч ректора національного авіаційного університету із завідувачами кафедр закладу вищої освіти


Сучасний університет стоїть перед багатьма викликами. Тому зміни в його управлінській системі, перехід до нової моделі управління ЗВО, є цілком виправданими у контексті суспільних реалій. Адже ефективне управління і висока якість освіти є  важливими передумовами розвитку сучасного університету. 

Ключовим питанням Зустрічі було визначення доцільності проведення змін в управлінській системі університету, визначення основ нового курсу його розвитку з метою досягнення максимальних конкурентних переваг та реалізації стратегічних намірів, входження в рейтинг найкращих ВНЗ держави та адаптації до міжнародних стандартів надання освітніх послуг.

Запровадження регулярних зустрічей Ректора НАУ із завідувачами кафедр сприятиме прямому залученню головного ресурсу Університету до системи управління, визначає необхідний еквівалент міри прав, обов’язків і відповідальності кожного конкретного учасника цього процесу, забезпечуватиме зростання ділової досконалості та, як підсумок, – конкурентні переваги і сталий розвиток.

Кожен бажаючий  мав можливість:

  • поставити питання Ректору;
  • висловити свою точку зору щодо участі кафедр у системі управління навчально-наукової установи;
  • запропонувати варіанти та умови підвищення результативної діяльності кафедр Університету в контексті надання якісних освітніх послуг, нарощування контингенту студентів, отримання інноваційних наукових здобутків.

Have any Question or Comment?

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *